Moebe

Showing all 2 results

 • MOEBE CANDLELIGHT KAARSENHOUDERMOEBE CANDLELIGHT KAARSENHOUDER

  CANDLELIGHT

  19.50

  De MOEBE Candlelight Kaarsenhouder is een ontwerp van designercollectief MOEBE. Deze kandelaar houdt de kaars met een pin en ring mooi op zijn plek en verzekert stabiliteit dankzij zijn driehoekige vorm. Een eenvoudig en hedendaags design zoals we dat van MOEBE kennen. Dankzij zijn geometrische design en trendy kleuren is het een plaatje om te zien. De kaarsenhouder is 9.5 centimeter breed, 9.5 centimeter diep en 9.5 centimeter hoog en is te verkrijgen in massief messing, verguld koper en met een zwarte poedercoating. De koper en messing variant kunnen wat verkleuren met de tijd. Dit is op te lossen door hem af en toe op te poetsen.

  Add to cart
 • MOEBE SIDE Table BijzettafelMOEBE SIDE Table Bijzettafel

  SIDE TABLE

  210.00

  De MOEBE Side Table Bijzettafel is een ontwerp van designercollectief MOEBE.

  Je huis is nooit meer hetzelfde. Tijdens die koude winterochtend of zonnige middagen past u uw ruimte aan het seizoen, het tijdstip van de dag of alleen uw humeur aan. Bijzettafel is ontworpen om mee te bewegen en aan te passen.

  Het design heeft geen lassen, lijmen of plakken. Elk element is ontworpen om zo slim en eenvoudig mogelijk te worden gebouwd en geproduceerd. Met elk element verfijnd tot hun absolute essentie.

  Minimalistisch design
  Kleur : Wit of zwart
  Afmeting: Ø 42 x h. 44.5/49 cm.
  Design: MOEBE

  Select options

Shopping Cart